News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Inchisoare cu suspendare pentru agentul Duta de la Poiana Mare

Inchisoare cu suspendare pentru agentul Duta de la Poiana Mare

Agentul Dănuţ Duţă, de la Secţia nr. 10 Rurală Poiana Mare, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, după ce a cerut şi primit 200 de euro ca să „rezolve” un dosar, a fost condamnat, la sfârşitul săptămânii trecute, de judecătorii de la Tribunalul Dolj, la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel atât de inculpat, cât şi de procurori.Reamintim că, în rechizitoriul întocmit la finalizarea cercetărilor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, s-a reţinut faptul că, pe 8 martie a.c., Daniel S., din comuna Ghidici, a sesizat la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj din cadrul DGA faptul că, în luna ianuarie 2012, agentul de poliţie Dănuţ Duţă i-a cerut bani pentru a interveni pe lângă un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat ca să-i obţină o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care era cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare. Denunţătorul le-a spus anchetatorilor că auzise prin comuna sa, de la mai multe cunoştinţe, că Duţă poate să-i rezolve problema, contracost, bineînţeles, şi din această cauză l-a abordat şi el.
SURSA: CALAFAT LIVE
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu