News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ipoteză HALUCINANTĂ pentru amicalul de lux DINAMO-BARCELONA

Ipoteză HALUCINANTĂ pentru amicalul de lux DINAMO-BARCELONA

Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză şocantă legată de amicalul Dinamo - FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, pe Arena Naţională. Pentru că Digi Sport nu a acceptat amânarea meciului Dinamo - Rapid, programat pe 12 august, Dragomir i-a anunţat pe "câini" să fie pregătiţi cu câte o echipă pentru fiecare meci.

"Poate că s-a înţeles Dinamo cu Barcelona, însă, din punct de vedere al LPF, amicalul de la 11 august nu există în calendarul nostru. Până nu primesc hârtia oficială din partea Digi, prin care să fim informaţi că ei sunt de acord cu amânarea derby-ului Dinamo - Rapid", a declarat Dumitru Dragomir pentru Adevărul.
Şeful LPF a şi explicat de ce nu-şi permite să forţeze amânarea derby-ului bucureştean. "Trebuie să facem cum vor cei de la Digi, fiindcă, în caz contrar, ei nu o să ne plătească banii pentru drepturile de televizare pentru tot turul de campionat! Aşa că nu vreau să-mi pun în cap toată Liga I. Rapid şi Dinamo sunt de acord cu amânarea meciului direct, însă, pentru mine, contează doar ce zice Digi", a precizat Dragomir.
Mitică de la Ligă a venit şi cu o soluţie halucinantă: "Dinamo are un lot mare. Poate să facă două echipe. Una să joace sâmbătă cu Barcelona, iar cealaltă să fie folosită, duminică, în derby-ul cu Rapid!".
Dragomir a adăugat că organizatorii amicalului l-au rugat ca neînţelegerile legate de disputarea partidei Dinamo - Barcelona să nu "transpire" în presă.
"M-au rugat să nu vorbesc despre problemele cu Digi, fiindcă se tem că nu se vor mai vinde biletele. Bine, eu sunt convins că, până la urmă, totul se va rezolva", a încheiat Dragomir.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu