Ipoteză HALUCINANTĂ pentru amicalul de lux DINAMO-BARCELONA

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză şocantă legată de amicalul Dinamo - FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, pe Arena Naţională. Pentru că Digi Sport nu a acceptat amânarea meciului Dinamo - Rapid, programat pe 12 august, Dragomir i-a anunţat pe "câini" să fie pregătiţi cu câte o echipă pentru fiecare meci.

"Poate că s-a înţeles Dinamo cu Barcelona, însă, din punct de vedere al LPF, amicalul de la 11 august nu există în calendarul nostru. Până nu primesc hârtia oficială din partea Digi, prin care să fim informaţi că ei sunt de acord cu amânarea derby-ului Dinamo - Rapid", a declarat Dumitru Dragomir pentru Adevărul.
Şeful LPF a şi explicat de ce nu-şi permite să forţeze amânarea derby-ului bucureştean. "Trebuie să facem cum vor cei de la Digi, fiindcă, în caz contrar, ei nu o să ne plătească banii pentru drepturile de televizare pentru tot turul de campionat! Aşa că nu vreau să-mi pun în cap toată Liga I. Rapid şi Dinamo sunt de acord cu amânarea meciului direct, însă, pentru mine, contează doar ce zice Digi", a precizat Dragomir.
Mitică de la Ligă a venit şi cu o soluţie halucinantă: "Dinamo are un lot mare. Poate să facă două echipe. Una să joace sâmbătă cu Barcelona, iar cealaltă să fie folosită, duminică, în derby-ul cu Rapid!".
Dragomir a adăugat că organizatorii amicalului l-au rugat ca neînţelegerile legate de disputarea partidei Dinamo - Barcelona să nu "transpire" în presă.
"M-au rugat să nu vorbesc despre problemele cu Digi, fiindcă se tem că nu se vor mai vinde biletele. Bine, eu sunt convins că, până la urmă, totul se va rezolva", a încheiat Dragomir.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.