News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Biciclist de 15 ani accidentat din propria-i vină

Biciclist de 15 ani accidentat din propria-i vină

În seara de 9 august a.c., în jurul orei 20.30, în comuna Işalniţa, la intersecţia străzilor „Theodor Aman” cu „George Enescu”, I.M., de 15 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe bicicletă nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi nu a acordat prioritate autoturismului condus de C. Daniel (37 de ani), din aceeaşi localitate. “Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean nr. 1 Craiova în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu