CONCURS REALITATEA.NET! Câştigă BILETE VIP la DINAMO-BARCELONA!

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


CONCURS "VIN EXTRATEREŞTRII". Câştigă CELE MAI BUNE BILETE (TIP VIP1) la DINAMO-BARCELONA cu REALITATEA.NET! 

Pe 11 august, la ora 20:15, în direct la Realitatea TV si Realitatea.net, comunicăm cu extratereştrii, prin fotbal! Cea mai bună echipă a lumii coboară în iarba de pe Arena Naţională, pentru cel mai aşteptat meci al anului: DINAMO BUCUREŞTI - FC BARCELONA.

CONCURS VIN EXTRATEREŞTRII. Câştigă CELE MAI BUNE BILETE (VIP 1)  la DINAMO-BARCELONA cu REALITATEA.NET!

REALITATEA.NET lansează provocarea! Ai cunoştinţe din fotbal? Te pasionează de când te ştii?
RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA DIN SONDAJ şi intri în MECIUL ANULUI.
Dacă bifezi varianta corectă, a doua zi vei participa la extragerea la sorţi pentru o invitaţie dublă la meciul de pe Arena Naţională. Invitaţia dublă este de tip VIP 1 , asigurând două locuri în cea mai bună zonă a stadionului, unde se vor afla toate personalităţile prezente la meci. Valoarea invitaţiei este 935 RON x 2= 1870 RON.

Detalii despre poziţionarea locurilor găsiţi pe biletenationalarena.ro.

În fiecare zi întrebarea se va schimba. În fiecare zi ai o nouă şansă la câştig. Concursul se desfăşoară de sâmbătă, 4 august, până joi,  9 august, inclusiv.
În direct la REALITATEA TV ai amicalul cu cele mai multe vedete ale fotbalului pe metrul pătrat: MESSI, INIESTA, PUYOL, XAVI, FABREGAS, VALDES şi PIQUET!

Un comentariu

  1. mult succes
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.