News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

CONCURS REALITATEA.NET! Câştigă BILETE VIP la DINAMO-BARCELONA!

CONCURS REALITATEA.NET! Câştigă BILETE VIP la DINAMO-BARCELONA!CONCURS "VIN EXTRATEREŞTRII". Câştigă CELE MAI BUNE BILETE (TIP VIP1) la DINAMO-BARCELONA cu REALITATEA.NET! 

Pe 11 august, la ora 20:15, în direct la Realitatea TV si Realitatea.net, comunicăm cu extratereştrii, prin fotbal! Cea mai bună echipă a lumii coboară în iarba de pe Arena Naţională, pentru cel mai aşteptat meci al anului: DINAMO BUCUREŞTI - FC BARCELONA.

CONCURS VIN EXTRATEREŞTRII. Câştigă CELE MAI BUNE BILETE (VIP 1)  la DINAMO-BARCELONA cu REALITATEA.NET!

REALITATEA.NET lansează provocarea! Ai cunoştinţe din fotbal? Te pasionează de când te ştii?
RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA DIN SONDAJ şi intri în MECIUL ANULUI.
Dacă bifezi varianta corectă, a doua zi vei participa la extragerea la sorţi pentru o invitaţie dublă la meciul de pe Arena Naţională. Invitaţia dublă este de tip VIP 1 , asigurând două locuri în cea mai bună zonă a stadionului, unde se vor afla toate personalităţile prezente la meci. Valoarea invitaţiei este 935 RON x 2= 1870 RON.

Detalii despre poziţionarea locurilor găsiţi pe biletenationalarena.ro.

În fiecare zi întrebarea se va schimba. În fiecare zi ai o nouă şansă la câştig. Concursul se desfăşoară de sâmbătă, 4 august, până joi,  9 august, inclusiv.
În direct la REALITATEA TV ai amicalul cu cele mai multe vedete ale fotbalului pe metrul pătrat: MESSI, INIESTA, PUYOL, XAVI, FABREGAS, VALDES şi PIQUET!
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus: