News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

GSP: Belu şi Bitang au anunţat că renunţă la lotul României

GSP: Belu şi Bitang au anunţat că renunţă la lotul României

Mariana Bitang şi Octavian Belu au anunţat marţi seară că renunţă la lotul olimpic al României, dar nu şi la antrenorat, scrie Gazeta Sporturilor. E posibil ca ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de "afară".


Cătălin Tolontan, redactorul-şef al Gazetei Sporturilor a declarat miercuri pentru Realitatea TV că Octavian Belu şi-a terminat deja contractul cu lotul de gimnastică şi că, începând de acum, este freelancer.

Tensiuni existau deja în lotul de gimnastică al României.

Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, Cătălina Ponor, care a obţinut marţi o medalie de argint la sol, s-a declarat nemulţumită de reacţia antrenorilor săi.

"Singurul meu regret este că antrenorii nu m-au felicitat după ce am luat medalia de argint", a spus Ponor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu