News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La închiderea ediţiei – A şaptea medalie pentru România!

La închiderea ediţiei – A şaptea medalie pentru România!

Echipa masculină de sabie a României, formată din Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Siriteanu, ultimul rezervă, se calificase ieri după-amiază în finala întrecerii, contra Coreei de Sud, finală care s-a disputat aseară târziu după închiderea ediţiei. A fost posibil graţie victoriilor repurtate contra Chinei (45-30) şi a Rusiei (45-43), nimeni alta decât cea care le-a furat tricolorilor aurul european în luna iunie, la Legnano (Italia), scor 42-45.

Celelalte 6 medalii ale României, până la aceasta, (1 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz) au fost cucerite de Alin Moldoveanu (aur la tir), Alina Dumitru şi Corina Căprioriu (ambele argint la judo), Roxana Cocoş şi Răzvan Martin (argint, respectiv bronz, la haltere) şi de echipa feminină de gimanstică – medaliată de asemenea cu bronz.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu