News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Programul zilei olimpice pentru sportivii români. Gimnastică şi maraton

Programul zilei olimpice pentru sportivii români. Gimnastică şi maraton

Ziua a noua a Jocurilor Olimpice de la Londra ar putea să aducă delegaţiei României alte medalii, principalele speranţe venind de la gimnasta Sandra Izbaşa, care va evolua în finala concursului individual la sărituri. Şi Flavius Koczi concurează duminică, în finala de la sol. Nu în ultimul rând, la proba de maraton vor alerga Constantina Diţă şi Lidia Şimon.

Ziua a opta a Jocurilor Olimpice nu a mai adus noi medalii pentru delegaţia Română, după ce echipa feminină de spadă a fost eliminată încă din faza sferturilor de finală. Sportivii români pot însă reveni pe podiumul olimpic duminică, atunci când Sandra Izbaşa va încerca să depăşească locul 5 obţinut la proba de individual compus, iar maratonista Constantina Diţă se va lupta să-şi apere titlul câştigat acum patru ani, la Beijing, în proba de maraton.


Programul complet al zilei de duminică, aşa cum reiese de pe site-ul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român:


Ora 13:00


Atletism (London - The Mall): Maraton - Constantina Diţă, Lidia Şimon


Ora 16:00


Gimnastică (North Greenwich Arena - O2): Finalele pe aparate (feminin + masculin) - Flavius Koczi - sol; Sandra Izbaşa - sărituri


Ora 21:00


Atletism (Olympic Park - Olympic Stadium): Angela Moroşanu - 400 m garduri (feminin) - calificări (5 august)


Ora 22.30


Box (ExCeL - South Arena 2): feminin 60 kg - turul 1 - Mihaela Lăcătuş


La sfârşitul zilei de 4 august, clasamentul general întocmit de BBC în funcţie de valoarea şi numărul medaliilor era următorul:

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu