News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tabără de leadership la Calafat, organizată de Clubul Rotary

Tabără de leadership la Calafat, organizată de Clubul Rotary


Clubul Rotary Craiova a organizat, în perioada 2-5 august 2012, tabăra Rotary Youth Leadership Awards (RYLA), un eveniment al cărui obiectiv este formarea de tineri lideri în comunităţile locale. 
Tabăra a fost un cadru prielnic de întâlnire pentru cei 34 de tineri din cluburile Rotaract şi Interact din România, Grecia, Bulgaria, Serbia şi Albania. 
Pe lângă experienţa de învăţare, această întâlnire multiculturală a avut rolul de a-i educa pe cei 34 de participanţi în spiritul respectului mutual şi al colaborării în Balcani.
Pregătirea tinerilor a vizat teme complexe, precum motivarea, comunicarea, leadership-ul organizaţional, şi s-a bazat pe metode interactive, dezbateri şi exerciţii pe grupuri de lucru. 
Tinerii au împărtăşit diferite experienţe, de care au beneficiat ca membri ai cluburilor Interact şi Rotaract, şi au discutat despre posibile proiecte şi iniţiative comune de îmbunătăţire a vieţii comunităţilor locale.
Tabăra RYLA de anul acesta s-a bucurat de prezenţa actualului guvernator al Districtului 2241 România - Republica Moldova, Radu Popescu, care a prezentat diferite experienţe de leadership în Rotary. 
Formatorii celei de-a doua ediţii RYLA au avut o experienţă solidă în mediul de afaceri, training, coaching şi consultanţă: Daniel Tănase (RC Suceava), Ivan Bloch (RC Timişoara), Andreea Achim şi Cristina Velişcu.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu