News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cel mai mare spital din Oltenia a acumulat datorii uriaşe.Vezi aici câţi bani o să primească de la Casa Naţională de Asigurări pentru achitarea creanţelor!

Cel mai mare spital din Oltenia a acumulat datorii uriaşe.Vezi aici câţi bani o să primească de la Casa Naţională de Asigurări pentru achitarea creanţelor!


Dolj a primit la Casa Naţională de Asigurări suma de 22.928.000 de lei. Banii vor fi distribuiţi către toate spitalele din judeţ. Sunt şi unităţi spitaliceşti care nu vor primi nici măcar un leu.

Spitalele din judeţul Dolj vor scăpa astfel de o parte din datorii „Fiecare spital ştie câţi bani are de primit. Sunt aproximativ 23 de milioane d elei, care vor mai ajuta unităţile spitaliceşti să mai scape de datorii“, au declarat reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Dolj.

Cea mai mare parte a banilor se va duce către Spitalul Judeţean din Craiova „16 milioane de lei ar trebui să intre în contul nostru. Sunt banii noştri şi ne ajută să mai plătim astfel din restanţele pe care le-am acumulat“, a spus Florin Petrescu, directorul Spitalului Judeţean din Craiova. 

Sunt însă şi spitale din judeţ care nu vor încasa nici un ban din suma virată de CNAS. Spitalul Municipal „Filantropia“ şi Spitalul Orăşenesc Dăbuleni, nu vor primi nici măcar un leu din simplul motiv că ambele unităţi medicale nu aveau restanţe de primit din contractul încheiat cu CAS Dolj.
Sursa:adevarul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu