News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Competiţie de kickboxing, pe 23 septembrie, la Craiova

Competiţie de kickboxing, pe 23 septembrie, la Craiova


Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”din Craiova va gazduI in data de 23 septembrie 2012 cu incepere de la orele 10.00 COMPETITIA de KICKBOXING-Cupa Romaniei destinata amatorilor , organizata de Ionut Puca reprezentantul clubului POWER GYM CRAIOVA.

Competitia este deschisa tuturor cluburilor de arte martiale de contact din cadrul oricarei federatii si este destinata urmatoarelor categorii de varsta: copii, juniori si seniori.

Pana in acest moment sunt anuntate 12 cluburi participante din  Craiova,Timisoara,Tg-Jiu,Severin Strehaia, Bucuresti, Arad, Sibiu, Hunedoara, Brasov, Cluj, Petrosani.

Regulamentul competitiei  este k-1 iar timpul de lupta va fii de 2 reprize x 2 minute la copii si juniori si 3 reprize x 2 minute la seniori. Sistemul de lupta este single fight,avand loc un singur meci pentru sportiv.

Fiind o competitie destinata amatorilor sportivii vor purta casti de protectie si protectii pentru tibii la seniori iar copiii si protectii pentru trunchi.

Clubul Sportiv POWER GYM CRAIOVA va fii reprezentat la toate categoriile de varsta de spotivii:MINCA ENZO,PETRISOR PATRA,BALUTA BOGDAN,CATALIN OPREA,GABRIEL NICA si ALEX LUPU .

Programul competitiei este: 08.00-10.00 -cantarul oficial,10.00-14.00 -competitie copii si juniori mici,14.00-15.00 pauza ,15.00-18.00 -juniori mari si seniori.
Sursa:oltenasul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu