News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ford analizează posibilitatea de a lansa o maşina de clasa B

Ford analizează posibilitatea de a lansa o maşina de clasa B


Ford analizează posibilitatea de a lansa o maşina de clasa B cu dimensiuni apropiate de Fiesta, însă mai ieftină decât aceasta. Alan Mulally, CEO al Ford, a precizat că se exclude posibilitatea lansării unei mărci low-cost stil Dacia, astfel că noile modele vor fi vândute sub brandul Ford. Posibilul model va fi de clasa B cu dimensiuni asemănătoare cu Fiesta. Mulally nu a precizat unde ar putea fi produs acest model şi nici unde va fi vândut dar a precizat că orice model low-cost va avea un preţ redus datorită folosirii unei arhitecturi globale şi datorită achiziţiei de componente de peste tot din lume. Ford Europa şi-a anunţat recent planurile de lansări pentru următorii ani, iar o importanţă deosebită a fost dată clasei B şi SUV-urilor. La clasa B Ford a demarat lansarea modelului B-Max de Craiova în Europa, Fiesta va primi un facelift anul acesta, iar peste un an şi jumatate va fi lansat un SUV denumit EcoSport despre care s-a scris că ar putea fi produs la Craiova.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu