News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Google invită elevii să-i redeseneze logo-ul pentru Ziua Naţională a României

Google invită elevii să-i redeseneze logo-ul pentru Ziua Naţională a României

Google lansează “Doodle 4 Google” , o competiţie naţională prin care invită copiii să creeze un desen cu tema “Romania mea este …”, prin care să exprime ce reprezintă ara noastră pentru fiecare dintre ei.

Concursul de creaţie se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, ce urmează cursurile primare sau gimnaziale ale tuturor şcolilor din România. Desenul marelui câtigător al concursului va aparea pe 1 Decembrie, pe pagina de start a Google România, pentru a fi admirat de milioane de români. Micul artist va primi şi un premiu în valoare de 15.000 RON, iar finaliştii, în număr de zece, vor fi premiaţi cu tablete. De asemenea,  colile din care provin primii 5 clasaţi în funcţie de voturi vor primi câte o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 RON.

Copiii pot fi înscrişi în concurs de către părinţi, învăţători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil. Desenele pot fi trimise prin poştă sau e-mail, alături de formularul de înscriere disponibil pe pagina google.ro/doodle4google. Termenul limită de trimitere a desenelor este 15 octombrie.

250 de lucrări din cele înscrise în concurs

Într-o prima etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs. Juriul concursului va alege apoi cele mai reprezentative 30 desene, dintre acestea, primele 10 desene finaliste vor fi alese prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google Romania, iar desenul ce va obţine cel mai mare punctaj din întregul concurs va deveni marele câştigător. Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 şi 27 noiembrie 2012, pe site-ul www.google.ro/doodle4google. 


Juriul concursului Doodle 4 Google România este format din personalităţi din domeniul artistic, media şi educaţie, Nicolae Alexi, Adrian Boţan, Adrian Brăescu, Andreea Esca, Medeea Marinescu, Ioan T. Morar şi Cătălin Ştefănescu. Din juriu va face parte şi Sophia Foster-Dimino, membră a echipei care se ocupă de redesenarea logo-ului Google la aniversările pe care Google le sărbătoreşte la nivel internaţional şi local.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu