News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 2 tone de benzină nedeclarate

Peste 2 tone de benzină nedeclarate

Ieri, echipa mobilă a Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Olt, unitate subordonată Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova, împreună cu lucrătorii din cadrul IPJ Olt, au efectuat un control având ca obiect verificarea modului de achiziţie, deţinere şi comercializare a produselor energetice, la o societate comercială distribuitoare de produse energetice de pe raza judeţului Olt. În urma verificărilor efectuate, inspectorii vamali au constatat, în plus faţă de stocul declarat, cantitatea de 2.260 de litri de benzină pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. „Pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare, autoritatea vamală a dispus confiscare întregii cantităţi, a cărei valoare depăşeşte suma de 14.000 de lei. Cazul a fost preluat de organele de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat a DRAOV Craiova.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu