News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

S-a răsturnat după impactul cu căruţa

S-a răsturnat după impactul cu căruţa

O femeie a ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie petrecut joi dimineaţa, în care au fost implicate un autoturism şi o căruţă. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în jurul orei 4.00, Adrian Dumitraşcu, de 22 de ani, din localitatea Siliştea Crucii, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, pe DJ 553, în afara comunei Poiana Mare, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o căruţă care circula în faţa sa, condusă de Emil Popovici, de 68 de ani, din Poiana Mare şi s-a ciocnit de acesta, în urma impactului autoturismul răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului. În urma accidentului, Maria Popovici, de 64 de ani, din Poiana Mare, care se afla în căruţă, a fost transportată la Spitalul din Calafat, unde i s-a stabilit diagnosticul de “traumatism hemitorace stâng”, rămânând internată. „Atât conducătorul auto, cât şi conducătorul vehiculului cu tracţiune animală au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a precizat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu