News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şcoala din Piscu Vechi, în plină reabilitare

Şcoala din Piscu Vechi, în plină reabilitare

Unităţile de învăţământ din judeţul Dolj care au intrat în reparaţii capitale nu vor putea să finalizeze în totalitate lucrările până luni, când elevii şi profesorii se vor întoarce în clase. În această situaţie este şi Şcoala Piscu Vechi, unde se depun eforturi disperate pentru a putea da în folosinţă doar una dintre cele trei clădiri existente. Reparaţiile la unitatea din Piscu Vechi au fost demarate încă din luna martie, data-limită de finalizare a lucrărilor fiind luna iunie 2013. S-a început cu două clădiri mai mici în primăvară, dar într-un ritm lent. 
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu