News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Căruța spulberată la ieșirea din Segarcea către Craiova

Căruța spulberată la ieșirea din Segarcea către Craiova


SEGARCEA. Un accident de circulație soldat, până în acest moment, cu rănirea a două persoane, s-a petrecut în jurul orei 19, la ieșirea din localitate către Craiova. Polițiștii sunt acum la fața locului pentru a cerceta cauzele producerii evenimentului.
Potrivit unui martor ocular, șofer, un autoturism marca Logan este implicat în accidentul în care o căruță a fost spulberată. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști, care cercetează evenimentul. Două persoane au fost rănite, una dintre ele având piciorul fracturat, iar cealaltă prezentând multiple traumatisme.Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.
Craiova-Segarcea este drum județean și, teoretic, ar trebui ca pe acest tronson căruțele să nu aibă acces.
De asemenea, de multe ori, mijloacele de transport cu tracțiune animală nu sunt semnalizate corespunzător.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu