News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un cântăreţ de manele nu are voie să părăsească ţara, după ce a fost prins la volanul maşinii fără permis. Vezi aici despre cine este vorba!

Un cântăreţ de manele nu are voie să părăsească ţara, după ce a fost prins la volanul maşinii fără permis. Vezi aici despre cine este vorba!


Cântăreţul de manele, Nicu Corniţoiu zis şi „Toboşaru“, nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile şi trebuie să respecte mai multe obligaţii impuse de magistraţii Tribunalului Dolj. Bărbatul a fost prins la volanul maşinii deşi avea permisul suspendat.

Nicu „Toboşaru“  a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 27 septembrie, după ce a fost prins în plin centrul oraşului la volanul maşinii, deşi nu poseda permis de conducere. Cântăreţul de manele a încercat să îi convingă pe oamenii legii că şi-a uitat documentele acasă. 

Imediat cum a fost reţinut bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă, dar magistraţii au decis să îl cerceteze în stare de libertate. Procurorii au făcut imediat recurs, iar Tribunalul Dolj a impus totuşi o măsură: nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile. 

Sentinţa dată de Tribunalul Dolj este definitivă.

Nicu „Toboşaru“ mai trebuie să se prezinte la instanţa de judecată sau la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat sau conform programului stabilit, nu are voie să poarte sau să folosească nici o categorie de armă, nu are voie să-şi schimbe domiciliul şi, ce au subliniat judecătorii, nu are voie să conducă nici un vehicul pe drumurile publice.

Manelistul a încălcat legea de cinci ori de anul trecut din luna martie şi până în prezent. Oamenii legii i-au întocmit cinci dosar penale pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcolice, dar şi pentru că s-a urcat la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere.
Sursa:adevarul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu