News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Creşte paza din zona unităţilor de învăţământ

Creşte paza din zona unităţilor de învăţământ


În cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural de ieri, la care au luat parte şefii instituţiilor deconcentrate de la nivelul judeţului Dolj, prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a supus aprobării membrilor Colegiului Prefectural un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de măsuri pentru eficientizarea activităţilor desfăşurate în vederea creşterii gradului de siguranţă publică în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj şi în zona adiacentă acestora. Proiectul a fost aprobat în unanimitate. 
Decizia prefectului vine ca urmare a solicitării făcută de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. Prezent la şedinţa de Colegiu Prefectural, comisarul-şef Nicuşor Badea a prezentat raportul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj privind asigurarea protecţiei unităţilor de învăţământ şcolar, a siguranţei elevilor şi personalului didactic în trimestrul al III-lea pe anul 2012. “În luna septembrie, prin ordinul prefectului judeţului Dolj, a fost aprobat sistemul-cadru de asigurare a protecţiei unităţilor de învăţământ şi luarea de măsuri pentru întărirea siguranţei civice în incinta şi zona adiacentă a unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2012-2013. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a fost întocmit planul pentru creşterea siguranţei în unităţile şcolare. Au fost derulate activităţi cu ocazia deschiderii anului de învăţământ preuniversitar şi sunt în derulare şi alte activităţi care se realizează în cooperare. Au fost aplanate fapte antisociale din incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, prin evidenţierea fraudelor şi a împrejurărilor favorizate. De asemenea, în unităţile de învăţământ s-au desfăşurat acţiuni de prevenire a criminalităţii”, a declarat comisarul-şef Nicuşor Badea.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu