News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Facebook ştie tot ce fac pe internet utilizatorii reţelei sociale

Facebook ştie tot ce fac pe internet utilizatorii reţelei sociale


Samantha Felix a realizat un experiment pentru Business Insider şi a ajuns la concluzia că Facebook urmăreşte orice mişcare pe internet a utilizatorilor săi, nu doar ce accesează în cadrul reţelei sociale.

În acest scop, ea a folosit un instrument de diagnostic, „Albine DNT+” şi a descoperit că Facebook are peste 200 de „trackers”, softuri care urmăresc întreaga activitate pe internet a utilizatorilor. Acestea sunt „cereri pe care un site încearcă să le impună browser-ului pentru ca acesta să furnizeze informaţii despre activitatea online”, conform businessinsider.com. Se pot insera în dispozitivele utilizatorilor care navighează pe internet sub formă de cookies, scrit java, semnalizatoare de pixeli şi cadre „lframe”.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu