News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ministrul secretar de stat, prof. Stelian Victor Fedorca a efectuat o vizită de lucru în Calafat

Ministrul secretar de stat, prof. Stelian Victor Fedorca a efectuat o vizită de lucru în Calafat

Joi ministrul secretar de stat, prof. Stelian Victor Fedorca a efectuat o vizită de lucru în județul Dolj la o serie de unități de învățământ din localitățile Poiana Mare, Ciupercenii Noi, Calafat şi Craiova. Ministrul secretar de stat a fost însoţit de inspectorul general şcolar George Bercea-Florea, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor locale.  "În cadrul întâlnirilor avute cu reprezentanții autorităților locale, părinți, cadre didactice și membri ai comunității locale, au fost identificate o serie de probleme cum ar fi cele de la Grădinița Desa a cărei construcție a început încă din 2006 și nici până astăzi nu a fost finalizată", a declarat inspectorul general şcolar George Bercea -Florea. De asemenea, au fost identificate probleme precum cele financiare, unde cadrele didactice din comuna Poiana Mare nu şi-au primit banii pentru decontarea navetei. Această probelmă identificată la nivelul ministerului va fi rezolvată la rectificarea bugetară.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu