News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Partida FC Podari – Leamna a durat 16 minute!

Partida FC Podari – Leamna a durat 16 minute!


Meciul dintre FC Podari şi Unirea Leamna s-a încheiat în 16 minute. Programat la mijlocul săptămânii, de la ora 14:30, jocul i-a prins pe majoritatea echipierilor celor de Leamna la muncă. Aşa că la stadionul din Podari au ajuns doar 8 jucători vizitatori. După un sfert de oră s-au accidentat 2 dintre ei, aşa că centralul a fluierat finalul jocului. Cât s-a jucat, podărenii au marcat de patru ori, prin Cruşoveanu, Tâmplaru, G.Ionescu şi Niţă.
Astfel, partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu 4-0! De ce nu s-a decis 3-0 la masa verde ne-a explicat Sorin Pătraşcu, vicele AJF Dolj: „Dacă scorul este mai mare decât cel de 3-0 acesta rămâne. În cazul în care când s-a fluierat finalul meciului era 0-0, 1-0 sau orice alt rezultat sub 3-0 se decidea încheierea partidei cu scorul de 3-0“.
FC Podari a evoluat în următoarea formulă: Barbu – Dumbra, Sodoleanu, Istudor, Cruşoveanu – Stoian, Crîngoiu, Ionescu, Niţă, Preda, Tîmplaru.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu