News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Antonia va concerta vineri la Amfiteatru Club din Calafat de la ora 23:00

Antonia va concerta vineri la Amfiteatru Club din Calafat de la ora 23:00


Toţi participanţii la eveniment vor primi o cartelă Vodafone care conţine 2000 minute/ sms Vodafone + 20 min/ sms naţionale + 20 MB internet pe mobil, valabile 30 zile de la activare pentru fiecare participant. Celor care participă la tombolă, le oferim posibilitatea să câştige reîncărcări pentru cartelele primite. în sală, se vor organiza şi concursuri cu premii brandate Vodafone (rucsacuri, şepci).
Bilet intrare - 30 lei

Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu, este o cântăreață și un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în SUA. Antonia a trăit și crescut în Utah și Las Vegas, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Antonia povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat totuși un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.
Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oamenii de culoare a influențat-o în muzică. Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o într-un mod decisiv.
După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Las Vegas), Antonia s-a întors recent cu familia în România. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsură cu vocea și frumusețea ei.Antonia și Tom s-au intâlnit și asa a luat naștere și primul hit "Roses on Fire", care a beneficiat și de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer. "Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei ; este pur și simplu talent nativ !", a declarat Tom Boxer.Roses on Fire a avut un mare succes și peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio și televiziune din țări precum Olanda, Polonia, etc.
O altă piesă cu care Antonia a cucerit inimile ascultătorilor, "Morena" , este creată de Tom Boxer și cântată într-un stil foarte special de către Antonia, fiind potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna februarie a anului 2010.
După două luni și jumătate de la prima difuzare, Morena a reușit să urce ușor și sigur în clasamentele muzicale, românii fiind încântați de combinația dintre ritmul de club și vocea senzuală a Antoniei. Au urmat apoi melodii precum "Shake it Mamma" și "Hit'em up girl" care au fost un mare succes în radio-urile de un înalt grad de rating din țările care aparțin Europei și pe lângă.
Antonia are și o viață de familie, rămânând însărcinată în luna decembrie a anului 2009. Tatăl se numește Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.
Cât timp Antonia a fost în "concediu" maternal trebuia să stea departe de scenă câteva luni, iar Tom i-a găsit o înlocuitoare, dar numai pentru concerte, în persoana Alexandrei Mandache din Galați, care și-a câștigat acest privilegiu în urma concursului "Alege Antonia" din cadrul emisiunii TV "'Neața cu Răzvan și Dani"
Frumoasa artistă a născut în data de 28 august 2010 o fetiță ce a primit nota 10. Fetița va purta numele Maya Rosaria Casstellano.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu