Autocar neînmatriculat depistat la Vama Calafat. Şoferul nu avea nici permis corespunzător categoriei

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, un autocar marca Steyr, ce figura ca fiind neînmatriculat. În plus, şoferul, cetăţean bulgar, nu avea permis de conducere corespunzător categoriei.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar Dimitrov D., în vârstă de 39 ani, care conducea un autocar marca Steyr. Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare ale autocarului sunt expirate din data de 02.12.2012, iar cetăţeanul bulgar nu posedă categoria “D” în permisul de conducere, necesară conducerii autocarului.
“Permisul de conducere eliberat de autorităţile bulgare a fost reţinut, în baza dovezii de reţinere, pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.