News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Facebook a lansat Midnight Delivery, o aplicație cu care poți trimite mesaje de anul nou prietenilor de pe rețeaua de socializare

Facebook a lansat Midnight Delivery, o aplicație cu care poți trimite mesaje de anul nou prietenilor de pe rețeaua de socializare


Vrei să trimiți mesaje prietenilor de pe Facebook, să le arăți cât de mult ții la ei de anul nou și în același timp vrei să vezi și artificiile? Facebook a rezolvat această problemă, relatează Gizmodo.

Compania s-a gândit să creeze o aplicație numită Midnight Delivery care să trimită mesaje în masă sau personalizate prietenilor de pe rețeaua de socializare, pe care poți să le scrii de acum iar la ora 00:00 pe 1 ianuarie 2013 toate aceste mesaje se vor trimite automat către prietenii selectați în aplicație.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu