Numai muncitori din Calafat la reabilitarea drumului Calafat - Craiova

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În primăvara vor demara şi lucrările de reabilitare a drumului Calafat - Craiova , pe tronsonul Calafat - Galicea Mare . Începerea lucrărilor a întârziat datorită unor probleme juridice legate de diverse contestaţii rezultate în urma procedurii de licitaţie care a desemnat câştigătorul . Vestea bună pentru calafeteni este că în urma presiunilor făcute de primarul Mircea Guţă , tot personalul necesar pentru această lucrare va fi angajat din Calafat urmând să apara timp de aproximativ un an cateva zeci de locuri de muncă foarte bine plătite fiind ştiut că slujbele în asemenea lucrări deosebit de importante sunt plătite mult peste medie . Firma care realizează tronsonul Calafat - Galicea Mare este aceeaşi care a realizat şi drumul Calafat - Drobeta Turnu Severin.
Sursa:ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.