News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Numai muncitori din Calafat la reabilitarea drumului Calafat - Craiova

Numai muncitori din Calafat la reabilitarea drumului Calafat - Craiova


În primăvara vor demara şi lucrările de reabilitare a drumului Calafat - Craiova , pe tronsonul Calafat - Galicea Mare . Începerea lucrărilor a întârziat datorită unor probleme juridice legate de diverse contestaţii rezultate în urma procedurii de licitaţie care a desemnat câştigătorul . Vestea bună pentru calafeteni este că în urma presiunilor făcute de primarul Mircea Guţă , tot personalul necesar pentru această lucrare va fi angajat din Calafat urmând să apara timp de aproximativ un an cateva zeci de locuri de muncă foarte bine plătite fiind ştiut că slujbele în asemenea lucrări deosebit de importante sunt plătite mult peste medie . Firma care realizează tronsonul Calafat - Galicea Mare este aceeaşi care a realizat şi drumul Calafat - Drobeta Turnu Severin.
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu