News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Programul de lucru al subunităţilor poştale în perioada Sărbătorilor de iarnă

Programul de lucru al subunităţilor poştale în perioada Sărbătorilor de iarnă


Compania Naţională Poşta Română informează că, în data de 24 decembrie 2012, în mediul urban, oficiile poştale vor fi deschise între orele 08:00-14:00, în mediul rural, acestea urmând a fi închise.
În zilele de 25 şi 26 decembrie 2012 toate subunităţile poştale, din mediul urban şi din mediul rural vor fi închise. În data de 31 decembrie 2012, în mediul urban, oficiile vor lucra în program normal pentru o zi de sâmbătă, iar în mediul rural, toate subunităţile poştale vor fi închise. În datele de 1 şi 2 ianuarie 2013 toate subunităţile poştale din mediul urban şi din mediul rural vor fi închise. Urmare programului anunţat, Compania Naţională Poşta Română informează că va depune toate eforturile necesare pentru distribuirea către destinatari a drepturilor băneşti până în data de 24.12.2012.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu