News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Se înmulțesc cazurile de viroze respiratorii în Dolj

Se înmulțesc cazurile de viroze respiratorii în Dolj


Numărul virozelor respiratorii din această săptămână, este în creșeter în județul Dolj. Conform Direcţiei de Sănătate Publică Dolj , s-au înregistrat 1212 cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare (IACRS), 505 cazuri de pneumopatii acute şi un caz suspect de gripă, care nu a fost confirmat de Institutul Cantacuzino.
Numărul total al cazurilor de viroze respiratorii înregistrat în această săptămână (1718) este mai crescut faţă de valoarea înregistrată în săptămâna anterioară (1561 cazuri), si se încadrează în limitele specifice sezonului.
Ponderea spitalizărilor din numărul total de cazuri a fost 13,3,%. A continuat vaccinarea antigripală la nivelul unităţilor vaccinatoare (spitale, policlinici, cabinete medici familie, ambulanţă, centre de protecţie a copilului, cămin bătrâni), efectuându-se în săptămâna precedentă 4175 de doze.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu