News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Clasa zero rămâne obligatorie

Clasa zero rămâne obligatorie


„Clasa zero rămâne obligatorie, iar clasa a IX-a rămâne la gimnaziu”, este declaraţia ministrului Educaţiei, Remus Pricopie. Anunţul vine la puţin timp după ce premierul a hotărât că din 2013 grupele pregătitoare din şcoli se vor întoarce la grădiniţe. Ce se va întâmpla în prima zi de şcoală rămâne, deci, un mister, pentru toţi părinţii. Şi bacalaureatul profesional rămâne pentru ministru deocamdată doar o probabilitate. „Legea ne spune foarte clar: clasa pregătitoare face parte din ciclul primar şi este o clasă obligatorie pentru copiii care au împlinit vârsta de 6 ani. Prin urmare, clasa pregătitoare rămâne ca o clasă obligatorie în ciclul primar”, a spus Remus Pricopie pentru gândul.info. Examenul de bacalaureat se anunţă şi mai greu de anul viitor. Absolvenţii de liceu vor avea de studiat materie mai multă, împărţită în acelaşi număr de examene, dacă oficialii vor schimba din nou programa. Cât despre bacalaureatul profesional, se află încă în stadiul de proiect legislativ. De asemenea bacalaureatul de anul acesta va continua să fie supravegheat de camere video.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu