News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Deşi este condamnat în „Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu poate candida la şefia FRF

Deşi este condamnat în „Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu poate candida la şefia FRF

Mircea Sandu a anunţat ieri că Gică Popescu poate candida la şefia FRF pentru postul ce rămâne liber din 2014, după încheierea mandatului „Naşului”. „Gică Popescu poate candida legal la şefia FRF, în 2014, chiar dacă a primit o condamnare. Fiind cu suspendare, Gică Popescu poate candida chiar dacă va primi o condamnare definitivă”, a declarat Mircea Sandu după ce s-a consultat cu juriştii Federaţiei Române de Fotbal. În ultima vreme au fost mai multe voci care au pus sub semnul întrebării posibilitatea legală a lui Gică Popescu de a ajunge şef la FRF, din cauza unei posibile condamnări în Dosarul Transferurilor. Gică Popescu este acuzat în Dosarul Transferurilor şi condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este încă definitivă. În cazul în care va candida, „Baciul” va fi probabil singur, nefiind un alt pretendent, deocamdată, la scaunul deţinut de Mircea Sandu.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu