News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

GOOGLE, modificare importantă pentru utilizatori

GOOGLE, modificare importantă pentru utilizatori


Odata cu noua versiune, Chrome primeste un update important de securitate de care vor profita toti utilizatorii programului.
Chrome vine cu multe functii in plus daca alegi sa te autentifici in browser cu ID-ul si parola de Google. Pe langa sincronizarea tab-urilor si a bookmark-urilor pe mai multe sisteme, autentificarea respectiva se mai reflecta intr-un beneficiu important pe partea de securitate. Toate cautarile facute prin intermediul barei de adresa sunt criptate prin intermediul unei conexiuni SSL. Acest protocol face mult mai dificila, daca nu imposibila, aflarea cautarilor din reteaua locala in cazul unor atacuri de tip WireShark.

Chrome 25 beta ofera functia descrisa mai sus tuturor utilizatorilor de Chrome, indiferent daca folosesc sau nu un ID de Google. Cu alte cuvinte, toate paginile de rezultate ce vor fi afisate ca raspuns la o cautare vor avea un URL care incepe cu HTTPS, in loc de HTTP.

Detalii pe playtech.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu