News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Incredibil: Compania care dezvolta Parcul Fotovoltaic Basarabi lucreaza cu portughezi

Incredibil: Compania care dezvolta Parcul Fotovoltaic Basarabi lucreaza cu portughezi


Incredibil, dar adevarat. Compania care a obtinut terenul pentru a construii un parc fotovoltaic lucreaza de aproximativ 2 luni cu o echipa de peste 20 de portughezi.
La Basarabi se pare ca este mai ieftin sa lucrezi cu portughezi, sa ii cazezi, sa le oferi si alte beneficii si salarii pe masura si sa nu angajezi calafeteni sau locutori din Basarabi.
De aproximativ 2-3 luni au inceput lucrarile initiale pentru constructia primului parc fotovoltaic pe o suprafa de pe raza satului Basarabi, insa se pare ca acest cosntructor utilizeaza doar forta de munca din exterior si nu sprijina economia locala.
Dorim sa propunem interventia prin lobby sau alte masuri a autoritatilor, care speram sa nu devina autiste in asemena cazuri de interes general.
Sursa:calafatul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu