Advertisement

Pelicanii Hibernează la Dunăre, Podul Vidin-Calafat

Calafat News
miercuri, ianuarie 23, 2013 | 16:47 Last Updated 2013-01-23T15:00:40Z

Pentru prima dată, un stol de pelicani roz au să-și petreacă iarna în Vidin, alegerea partiționată non-navigabil secțiune a râului în zona de pod construit. La acest loc râul este relativ lent și în adancituri există o mulțime de pește, precum și lucrări de construcție, în mod evident, nu deranja păsările. 
 
Pelicanii, care sunt puse în pericol specii de păsări de apă, cuib în Delta Dunării, acasa, la cea mai mare colonie din Europa.

În 2011, la întoarcerea de la sud, în luna martie, pentru prima dată, un stol de păsări au rămas de la insula la Kutovo (Golia) și la insula Nameless, pe care Pier PB8 a podului se află.

   Pelicanii hibernare, de obicei, / petrec iarna / în Grecia sau în Africa. Șederea lor în zona Vidin este o excepție.

   Insula Kutovo este una dintre cele mai importante din Bulgaria, de o mare importanță pentru UE, pentru protejarea mai multor specii de păsări, cum ar fi noaptea, alb, gri și Heron ruginite, mari și mici Cormoran, gâscă gri, etc

El lucrează principale de construcție în clădirea de punte de legătură între Vidin-Calafat sunt executate cu respectarea normelor de protecție a mediului și a apelor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Pelicanii Hibernează la Dunăre, Podul Vidin-Calafat

Trending Now

Advertisement