News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pelicanii Hibernează la Dunăre, Podul Vidin-Calafat

Pelicanii Hibernează la Dunăre, Podul Vidin-Calafat


Pentru prima dată, un stol de pelicani roz au să-și petreacă iarna în Vidin, alegerea partiționată non-navigabil secțiune a râului în zona de pod construit. La acest loc râul este relativ lent și în adancituri există o mulțime de pește, precum și lucrări de construcție, în mod evident, nu deranja păsările. 
 
Pelicanii, care sunt puse în pericol specii de păsări de apă, cuib în Delta Dunării, acasa, la cea mai mare colonie din Europa.

În 2011, la întoarcerea de la sud, în luna martie, pentru prima dată, un stol de păsări au rămas de la insula la Kutovo (Golia) și la insula Nameless, pe care Pier PB8 a podului se află.

   Pelicanii hibernare, de obicei, / petrec iarna / în Grecia sau în Africa. Șederea lor în zona Vidin este o excepție.

   Insula Kutovo este una dintre cele mai importante din Bulgaria, de o mare importanță pentru UE, pentru protejarea mai multor specii de păsări, cum ar fi noaptea, alb, gri și Heron ruginite, mari și mici Cormoran, gâscă gri, etc

El lucrează principale de construcție în clădirea de punte de legătură între Vidin-Calafat sunt executate cu respectarea normelor de protecție a mediului și a apelor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu