News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Site-ul oficial al Municipiului Calafat, tratat in continuare cu indiferenta

Site-ul oficial al Municipiului Calafat, tratat in continuare cu indiferenta


Politica de marketing a Primariei Calafat, prin care ar trebui valorificat la maxim potentialul oferit de orasul nostru, nu este bine pusa la punct, site-ul oficial al Municipiului Calafat, http://www.municipiulcalafat.ro, este tratat in continuare cu indiferenta.
Prezentarea Municipiului Calafat, printr-un site atat de slab, nu face cinste Calafatului si calafetenilor, motiv pentru care, autoritatile locale trebuie sa ia in considerare realizarea unui site profesionist de promovare pentru orasul nostru.

Din punctul nostru de vedere site-ul are urmatoarele minusuri:

1)Nu are optiune pentru traducere in alte limbi de circulatie internationala, daca incercati sa accesati varianta site-ului in Limba Engleza, veti observa ca nu functioneaza, asa ceva este inacceptabil pentru un oras in care asteptam investitori straini.
2)Nu sunt prezentate informatii importante care sa atraga atentia unui eventual investitor.
3)Prezinta un design total depasit pentru un site de promovare.
Sursa:calafatul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu