News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Casieră a unui punct bancar din Moţăţei suspectată că a golit conturile de economii ale unor doljeni

Casieră a unui punct bancar din Moţăţei suspectată că a golit conturile de economii ale unor doljeni

Poliţiştii din Calafat s-au sesizat din oficiu luni, 4 februarie, în cazul unei casiere a unei bănci din localitate care este acuzată de delapidare.

Adriana Lepădat, 58 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, în calitate casier la o unitate bancară din localitate, în perioada 2009 - 2013, şi-a însuşit în mod fraudulos diferite sume de bani din conturile de depozit ale mai multor cetăţeni, deschise la unitatea respectivă, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj, într-un comunicat.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost identificate 30 persoane care au fost prejudiciate cu sume cuprinse între 500 şi 20.000 lei, creând un prejudiciu estimativ de peste 100.000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu