News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Desa: Zece dosare depuse pe Măsura 1.1.2.

Desa: Zece dosare depuse pe Măsura 1.1.2.

La Desa, primarul comunei, Iulian Bâlteanu a prezentat o situaţie mai aparte. Dacă iarna numărul de dosare pentru ajutor social este în creştere, odată cu sosirea primăverii acestea scad. Edilul explică şi motivul. Mulţi dintre localnici muncesc în afara ţării şi iarna se întorc acasă. Pentru că nu au un venit îşi fac dosare pentru ajutorul social. Aşa se face că Primăria Desa a avut în evidenţe, iarna aceasta, nu mai puţin de 170 de persoane pentru ajutorul social.

În această perioadă, autorităţile publice locale au folosit beneficiarii Legii nr.  416/2001 la lucrări de deszăpezire. „De obicei ei fac în toată comuna curăţenie. În perioada următoare îi vom folosi la desfundat şanţuri. Avem şi tineri care încearcă să atragă fonduri europene. Sunt 10 dosare depuse pe Măsura 1.1.2., Axa 1, Creşterea competitivităţii sectorului agricol şi silvic”, a explicat Iulian  Bâlteanu, primarul comunei Desa.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu