News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Alexandru C

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Alexandru C


În data de 10.02.2013, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui  Alexandru C. din mun. Calafat, str. T. Vladimirescu.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în podul casei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă.
Din cauza efectului termic al căldurii de la un coş de fum neprotejat termic, au ars tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 8 m² şi un perete despărţitor  pe o suprafaţa de aproximativ 10 m².
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu