News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prioteasa le-a vorbit francezilor de la "Liberation" despre podul de la Calafat

Prioteasa le-a vorbit francezilor de la "Liberation" despre podul de la Calafat


 În ediţia de vineri a ziarului francez “Liberation” a fost publicat un articol despre podul de la Calafat-Vidin. Corespondentul “Liberation” a început relatarea sa cu o declaraţie a lui Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

“Am putea numi podul <<Europa>>”, a spus Ion Prioteasa. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj explică de ce această denumire se potriveşte construcţiei care leagă România de Bulgaria peste Dunăre. “Fără banii de la Bruxelles, podul de la Calafat-Vidin, care se întinde peste Dunăre, care leagă Bulgaria şi România nu ar fi putut fi finalizată”, a spus Ion Prioteasa. Corespondentul “Liberation” prezintă şi istoria lucrărilor de la Calafat-Vidin şi îşi încheie expunerea tot cu o declaraţie a preşedintelului Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. "Dunărea și dictatura comunistă ne-a separat și ne-a adus prejudecăți, spune Ion Prioteasa. Acum ne dăm seama că nu suntem nici inteligenţi sau mai frumoşi decât ceilalţi. Dar ne dorim cu toții să trăim un pic mai bine".    
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu