A scăpat ca prin minune de la moarte: au scos-o pompierii din fântână

O femeie de 63 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, a fost scoasă de pompieri din fântână, aseară, starea ei de sănătate fiind bună. Femeia a căzut când încerca să scoată apă, din fericire nu s-a lovit foarte rău astfel că era conştientă şi a strigat după ajutor, vecinii sunând pe 112.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost anunţaţi, ieri, în jurul orei 17.00, că o femeie a căzut într-o fântână, în comuna Poiana Mare. La faţa locului, pe strada „Bisericii”, nr. 72 au ajuns pompierii Detaşamentului de Pompieri Calafat, care au găsit-o pe Maria Mitroi, de 63 de ani, căzută într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 8 metri
. „Persoana era conştientă, a fost scoasă fără probleme din fântână, a primit îngrijiri la faţa locului de la echipajul de prim-ajutor şi a fost transportată la Spitalul Calafat, starea sa de sănătate fiind bună”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.


Ieri în jurul orei 12:53, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în mun. Calafat, str. Traian, bl. B2, pentru deblocarea unei uşi de apartament.

După deblocarea uşii, în interiorul apartamentului a fost găsită proprietara Filofteia C. , conştientă, fiind preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dolj şi trasportată la Spitalul Calafat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.