Ai cont pe yahoo ? Vezi ce se va întâmpla peste câteva zile


Şapte produse Yahoo care nu au avut succes vor fi închise, la care se alătură aproximativ 50 de aplicaţii.

Dar vestea cea mai importantă nu este asta. Guardian citează o postare de pe blogul oficial Yahoo, care anunţă că Marissa Mayer a decis sa închidă alături de aceste produse şi aplicaţia pentru BlackBerry.

"Întrebarea critica pe care noi o punem este dacă experienţă cu aceste aplicaţii este în realitate un proces pe care îl parcurgeţi zilnic şi care încă vă foloseşte", a scris Jay Rossiter, vicepreşedintele executiv de la Yahoo.

Mai mult, Marissa Mayer a decis ca Yahoo să rămână la 12 - 15 aplicaţii pentru telefoanele mobile, în locul celor 70 pe care le are în acest moment.

Data până la care utilizatorii vor mai putea să-şi descarce aplicaţia Yahoo pentru BlackBerry este 1 aprilie, zi în care Yahoo va renunţa şi la Yahoo Avatars, Yahoo App Search, Yahoo Sports IQ, Yahoo Clues, site-ul Yahoo Message Boards şi Yahoo Updates API.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.