Ambasadorul Ungar a fost în vizită la podul de la Vidin - Calafat

Aceasta este opinia ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în Bulgaria,  Andras Klein, după vizita de acum două zile la podul de la Vidin - Calafat și după conversația cu  managerul  proiectului podului de peste Dunăre Calafat-Vidin - ing. Alberto Vergara.
Insotit de catre Dr. Miklos Pek, ministru plenipotențiar și șef adjunct al misiunii, de Tibor Nemeth, un reprezentant de vânzări, de Zoltan Vadului, al doilea secretar și de către primarul Vidinului Gergo Gergov, ambasadorul Ungariei a avut posibilitatea de a vedea o parte din  operațiunile de finisare în construcția podului - montarea stratului de bitum pe calea ferată a podului,
prepararea bazei de beton pentru aplicarea impermeabilizării, curăţirea benzii romaneşti de moloz, etc.
   Diplomații maghiari au fost impresionaţii de lățimea Dunării la Vidin, care, în secțiunea maghiară este aproape de două ori mai îngustă, și de lungimea impresionantă a podului.
    Ambasadorul Klein consideră că puntea de legătură dintre Vidin și Calafat va fi o rută preferată pentru toate vehiculele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.