Autoturism neînmatriculat şi cu numere false depistat la frontiera Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o persoană de sex masculin care conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numere false.

În data de 22.03.213, ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean bulgar, în vârstă de 36 ani, care conducea o autoutilitară marca Steyr cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare ale autoutilitarei sunt atribuite în Bulgaria unui alt autoturism. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.