Conducere pe drumurile publice fără permis


Poliţiştii de frontieră de la Piscu Vechi au depistat o persoană care conducea un scuter fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Piscu Vechi, judeţul Dolj au oprit în trafic, pe DN 55A un cetăţean în vârstă de 50 ani, care conducea un scuter marca MBK Flipper. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.