Energia a produs surpriza, dar contestă arbitrajul: NU NE-AU DAT PENALTY!


Ultima clasată din Liga Doljului a ţinut în şah liderul Calafat! S-a terminat la egalitate, dar craiovenii contestă arbitrajul!

Energia Craiova a remizat 1-1 cu Dunărea Calafat. Rezultat mare, dat fiind poziţiile ocupate de cele două combatante, Energia fiind ultima în clasament, iar Dunărea prima.

Totuşi, într-un comunicat remis astăzi, cei de la Energia, în speţă antrenorul Adrian Mirea, consideră că echipa sa a fost privată de cele trei puncte din cauza unui penalty neacordat.

Iată ce spune comunicatul: Menționăm faptul că echipei gazda i-a fost refuzat un penalty in repriza a 2 a , atunci cind jucatorul Tudor Mădălin a driblat portarul și a fost faultat de catre acesta in suprafața de pedeapsă.

Etapa viitoare (23 martie, ora 12)

FC Podari – Energia Craiova

Dunãrea Calafat – Amaradia Melineşti

Viitorul Cârcea – CS Işalniţa

FC Leamna – Avântul Pieleşti

Progresul Segarcea – Şcoala de Fotbal GP

Prometeu Craiova – CSO Filiaşi

Dinamyk Craiova – CSJ Ştiinţa Craiova

Recolta Ostroveni stã.

Un comentariu

  1. Anonim
    N-a fost faultat , am fost la meci . Jucator sa apropiat prea mult de portar si portarul a iesit direct cu mainele pe minge iar jucatorul celor de la Energia a cazut simuland.
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.