Joi 7 martie spectacol la Casa de Cultura din Calafat

Joi, 7 martie, începând cu ora 17.30, în sala “Marin Sorescu” a Casei de Cultură din Calafat, se va desfăşura spectacolul lunar “SEMNE”, dedicat, de această dată, mărţişorului şi Zilei Femeii.

Programul serii va începe cu lansarea cărţii “MĂRŢIŞOARE PENTRU COPII, PĂRINŢI ŞI EDUCATOARE”, semnată de Dan Vană, apărută la Editura SEMNE din Bucureşti şi va continua cu recitalul binecunoscutului cantautor Emeric Imre. Grupul vocal “Amadeus” a pregătit pentru acest eveniment o mică surpriză. La reuşita manifestării îşi vor da concursul realizatorii Radio Oltenia Craiova Liliana Hinoveanu şi Davian Vlad. Invitatul special al “SEMNE”-lor este prof.univ.dr. Tudor Nedelcea.

Cartea “MĂRŢIŞOARE PENTRU COPII, PĂRINŢI ŞI EDUCATOARE”, mai pecis a doua parte a ei “Mărţişoare pe hârtie de la grupa mijlocie” va fi subiectul unei manifestări organizate de grupa mijlocie a Grădiniţei Nr.1 din Calafat, în aceeaşi zi şi tot în sala “Marin Sorescu”, dar cu începere de la ora 11.00. Educatoarea Cristina Vană a pregătit cu copiii o expoziţie tematică, ce va fi vernisată de prof. Letiţia Sterian, o alta de mărţişoare ce vor fi oferite mămicilor şi bunicilor prezente şi un spectacol de recitări, bineînţeles cu versurile cărţii ce va fi lansată.

Sursa:http://ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.