Noua AJF Dolj, primul scandal înainte de startul returului în liga a IV-a. FC Podari refuză brigada de arbitri


În ziua în care noua conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat noutăţile cu care vrea să obţină rezultate mai bune în fotbalul judeţean, reprezentantul unei echipe de fotbal, FC Podari, recuză arbitrii delegaţi la partida Dunărea Calafat – FC Podari.

Primarul comunei Podari, Constantin Gheorghiţă, principal sponsor al echipei din localitate, recuză brigada de arbitri delegată la meciul Dunărea Calafat – FC Podari.
Acest lucru se întâmplă exact în ziua în care noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Silviu Bogdan, anunţa noutăţile cu care vrea să facă fotbalul doljean cât mai performant.
Primarul Gheorghiţă l-a informat pe Silviu Bogdan că nu este de acord cu centralul Viorel Flueran, despre care spune că i-a dezavantajat echipa în mai multe meciuri.
Rămâne de văzut dacă AJF Dolj va ţine cont de solicitarea FC Podari.
Dunărea Calafat- FC Podari este derbiul ligii a IV-a, cele două echipe fiind despărţite de un punct în clasament.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.