„Oltenaşii joacă bine”

Astăzi, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură din Calafat va avea loc spectacolul folcloric „Oltenaşii joacă bine”. Pe scenă vor evolua Ansamblul folcloric „Oltenaşii” Basarabi,  Formaţia de dansuri „Flori din poieniţă” a Primăriei Poiana Mare, susţinută de primarul Marin Vintilă şi Formaţia de dansuri a Primăriei Ghidici, ansambluri coordonate şi pregătite de Camelia Răboveanu.  Evenimentul se bucură de prezenţa a doi invitaţi speciali, cunoscuţii interpreţi de folclor authentic oltenesc Mihaela Jianu şi Marius Măgureanu, care vor susţine câte un recital pentru publicul calafetean. Intrarea este liberă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.