Zona Debarcader a Municipiului Calafat-reabilitată integral

Proiectul de reabilitare totală a zonei Debarcader va demara în jurul datei de 15 aprilie . Lucrările sunt extrem de complexe si se vor întinde, probabil, pe durata a doi ani. Se intenţionează prin acest proiect să fie refăcut ansamblul arhitectural, în armonie cu relieful şi cerinţele zonei, normele fiind stabilite după un studiu de specialitate întocmit în prealabil de o echipă de peisagişti. Reamenajarea presupune un important efort financiar din partea ADMINISTRATIEI LOCALE şi are în vedere crearea unor facilitati turistice menite să genereze venituri pentru bugetul local, dar şi oportunităţi pentru posibilii investitori. Este cunoscut faptul că înainte de 1989, Debarcaderul reprezenta o oază de linişte unde calafetenii ieşeau la o plimbare în zilele libere. Cu siguranţă acele clipe petrecute sâmbăta şi duminica, la Debarcader, au rămas pentru mulţi o parte importantă a tinereţii, fiind locul unde au petrecut unele dintre cele mai plăcute momente. Cu toate că în ultimii 20 de ani, acestă locaţie a fost neglijată, avem credinţa că acum, în al doisprezecelea ceas, această iniţiativă va fi pusă în practică. Ne-am dori ca lucrările să fie executate cu multă responsabilitate, având în vedere faptul că vorbim de cea mai importantă locaţie turistică a zonei care poate fi cartea de vizită a municipiului Calafat.

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.