100 kg fier sustrase de un minor de 17 ani, din Calafat


O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat a depistat un tânăr 17 ani, din Calafat în timp ce transporta, cu o căruţă, cantitatea de 100 kg fier vechi.

În noaptea de 01/02.04.2013, în jurul orei 02.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat l-au depistat pe M.E., de 17 ani, din Calafat în timp ce transporta, cu un vehicul cu tracţiune animală, cantitatea de 100 kg fier vechi, stabilindu-se ulterior că fierul îl sustrăsese din incinta unei societăţi comerciale din Calafat.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit unităţii, iar în cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comierea infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.