Activităţi ale poliţiei rutiere pe linie de sistematizare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au organizat,ieri, o acţiune pe drumurile naţionale din judeţul Dolj şi străzile din municipiul Craiova pentru verificarea stării de viabilitate a drumului public, a legalităţii executării lucrărilor în zona drumului public, precum şi a modului în care antreprenorii respectă condiţiile impuse în avizele emise de poliţia rutieră pentru instituirea restricţiilor de circulaţie şi/sau închiderea circulaţiei.

Poliţiştii au efectuat verificări la 8 lucrări, fiind aplicate 7 sancţiuni pe linie de sistematizare în valoare totală de 7875 lei. Una dintre sancţiuni a fost aplicată pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile, o altă sancţiune pentru instituirea restricţiilor de circulaţie pentru executarea lucrărilor pe drumul public, fără acordul politiei rutiere, 3 amenzi pentru lucrări şi obstacole pe partea carosabilă nesemnalizate corespunzător, o altă sancţiune pentru nerespectarea condiţiilor prevăzute în avizul dat de poliţie, iar o altă amendă a fost dată pentru lipsa echipamentului de protecţie personal. De asemenea, au fost întocmite 4 informări adresate administratorului drumului public. De exemplu, O societate comiercială nu a asigurat starea de viabilitate a Drumului European 79 Craiova - Calafat, formându-se numeroase gropi în partea carosabila si nu a semnalizat obstacolele aflate pe drumul public, fiind sancţionată cu amendă în valoare de 3150 lei. Poliţiştii au sancţionat cu amendă în sumă de 3150 lei o societate care nu a semnalizat corespunzător lucrările si obstacolele pe partea carosabila, nu a respectat condiţiile impuse de politie în avizul acordat si nu a dotat personalul muncitor cu echipament de protecţie fluorescent reflectorizant în timp ce executau lucrări de extindere şi reabilitare reţea apă şi canalizare pe strada Caracal din Craiova.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.