Controale la pescăriile din judeţ soldate cu amenzi de peste 80.000 lei

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În perioada 25 – 27 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dolj au făcut 188 de controale la agenţi economici care vând peşte. Oamenii legii au constatat două infracţiuni şi au aplicat 29 de amenzi în valoare de 83.000 lei.
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, de joi şi până ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Poliţiei Rutiere, precum şi din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, cu sprijinul unor specialişti din cadrul DSVSA Dolj, au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejării populaţiei împotriva activităţilor ilicite de comerţ în domeniul „comercializării peştelui şi produselor din peşte” pe raza judeţului Dolj.

“Echipele mixte constituite cu această ocazie au efectuat 188 de controale economice, în urma cărora au fost constatate 2 infracţiuni de „deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit”, pentru care au fost întocmite dosare penale, dar şi 29 de fapte de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 83.000 lei, fiind confiscată şi suma de 6.327 lei, provenită din comercializarea de produse fără documente de provenienţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar şef Adrian Căpraru.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.